[Update] Betalen Via Bitonic

Wiet.store

Wiet.store

Vanaf 16 november gelden er helaas nieuwe maatregelen (vanuit DNB) die het niet meer mogelijk maken om via Bitonic.nl en waarschijnlijk ook (binnenkort) andere brokers, direct uw bestelling te betalen op wiet.store. Betekent dit nu dan dat het helemaal niet meer mogelijk is om via Bitonic te betalen? Nee, maar dit zal vanaf nu alleen nog maar realiseerbaar zijn door de BTC eerst naar uw eigen BTC wallet over te laten maken. Vanuit uw eigen wallet kunt u dan vervolgens “zonder problemen” uw bestelling afronden op wiet.store.

De reden dat u het nu eerst naar uw eigen wallet moet overmaken, is doordat Bitonic kan/moet vragen om een screenshot van het ontvangstadres. Met deze screenshot verifieert u het ontvangstadres waarnaar Bitonic uw aangekochte Bitcoin pas zal/kan overmaken. Doordat u vanaf nu alleen nog maar vanuit uw eigen “wallet” kunt betalen, moet u er wel rekening mee houden om altijd 1-3 Euro extra aan Bitcoin aan te kopen. Dit is om de extra transactiekosten te dekken.

Wellicht zal Bitonic nu ook vragen welke wallet u gebruikt en wat de reden is dat u Bitcoin aankoopt. Uiteraard mag het voor zich spreken dat u natuurlijk niet kan zeggen dat dit is omdat u wiet online wilt kopen 😊. Als reden kunt u bijvoorbeeld wel zeggen dat dit is omdat u een PS5, games, fiets etc. wilt kopen online of gewoon als investering.

Als u nog geen eigen BTC wallet heeft, dan raden we u aan om Electrum wallet te downloaden. Deze wallet is beschikbaar voor zowel mobiel als desktop en voor alle besturingssystemen (Windows, OSX en Linux). Tevens raden we u aan om eerst ook even deze video te bekijken (Engels), waarin stap voor stap wordt laten zien hoe en waar u Electrum download, een wallet aanmaakt en uiteindelijk gebruikt. Mocht u liever een andere wallet gebruiken dan is dat natuurlijk ook mogelijk!

Al met al zijn natuurlijk ook wij niet blij met deze nieuwe maatregelen, maar helaas is het niet anders. Het zal dan ook gewoon mogelijk blijven om gebruikt te kunnen maken van onze service, maar alleen via een kleine omweg.

delen

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email